GROTE FRANKA VEILING OP CATAWIKI BEGINT OP VRIJDAG 24 NOVEMBER!

Op Catawiki begint op Vrijdag 24 november een grote Franka Veiling. In totaal 150 kavels allemaal uit het het persoonlijk archief van HENK KUIJPERS. 
Veel prachtige originele platen en illustraties! Zowel heel oude klassieke als gloednieuwe tekeningen. Zoals de Bars op de achterzijde van de eerste druk van het allereerste Franka album tot de bovenstaande veilingprent uit begin november 2017! Of de extra pagina 54A van De vlucht van de Atlantis, drie maanden geleden gemaakt voor het splinternieuwe artbook GRAND ADVERNTURE 2. 
Volop originelen dus, in alle prijsklassen. Verder zeefdrukken, posters, boeken, drukwerk een heel veel opdracht-illustraties. Die zijn dan vaak zeer groot,  uitgebreid en in kleur.

Naast al de volstrekt unieke originelen ook superzeldzame items zoals de rode MONSTER VAN DE MOERPLAAT van “de 9e kunst” of het Boek voor het Kenniscentrum van de universiteit van Amsterdam. Volstrekt nergens anders te vinden.
Verder altenatieve oplossingen voor stripstroken, albumcovers en grote platen, dat alles royaal voorzien van  schetsen, inkleuringen enzovoort. 
Dit is uit mijn eigen archief, dus alleen ik heb de unieke kans zoveel achtergrondmateriaal bij te leveren. ZIE DE CATAWIKI-site VOOR DE KAVELS!

WOW! SPECIAL 
Er zijn precies 150 items en de winnaar van elk kavel krijgt gratis de voor deze veiling getekende bonusplaat WOW!
Deze prent is ook weer in lijn met de serie eerdere platen bij een catawiki-veiling. Het gevoel dat elke verzamelaar kent; de plotselinge vondst van dat ene “gouden” ding dat je altijd al zocht.
Natuurlijk gebeurt het zelden of nooit, maar het tintelende gevoel dat het nu voor één keer wel zóu kunnen gebeuren maakt elke verzamelaarsplek boeiend. Zoals hier, de rommelige 
kofferbakverkoop op de driedaagse feestweek van Luttel, hier op dit kleine evenement in een twents dorpje. Hier kan het raak zijn! En dan…WOW! daar ligt het! Die halfongelovige verrassing als je voor het eerst ziet, achter een paardentijdschrift november 1982. Maar het is waar! WOW!

Deze prent verschijnt in een oplage van 150 die precies gelijk is aan het aantal kavels, bij elke kavel is er voor de winnaar één prent beschikbaar. Verder komt deze prent nergens in omloop.

Deze unieke veiling loopt af op zaterdagavond 2 december. Zie de CATAWIKI-site.