GROTE FRANKA VEILING BEGINT OP VRIJDAG 8 NOVEMBER 2019

Op Catawiki begint op vrijdag 8 november 2019 een grote Franka Veiling. In totaal 150 kavels, allemaal uit het persoonlijk archief van HENK KUIJPERS zelf.

Veel prachtige platen en illustraties, zowel gloednieuwe  als klassieke tekeningen.

Mooie dedicaties. Prima posters en zeefdrukken en weer veel VRIJ WERK! Geheel nieuwe ongepubliceerde tekeningen puur voor de lol gemaakt zoals prachtige nieuwe auto-illustraties.

Vintage werk zoals een Eppo cover uit 1977, of EPPoster uit 1977. Volop originelen uit alle publicaties, uit all decennia en in alle prijsklassen.

De kavels zijn zo mogelijk voorzien van schetsen en extra’s, want dit is mijn archief, ik kan items leveren die nergens anders te krijgen zijn. Omdat ze uitverkocht zijn, zeldzaam of echt uniek zijn. 
ZIE TIJDENS DE KIJKPERIODE DE CATAWIKISITE VOOR ALLE KAVELS! 

Er verschijnt weer een speciale veilingprent ter ere van deze veiling. In een oplage van precies 150 exemplaren. De winnaar van elk kavel krijgt er één.
Het onderwerp ligt weer in het verlengde van de prenten van eerdere veiling: Het gevoel dat elke verzamelaar maar al te goed kent: de plotselinge vondst van dat “gouden” ding dat je altijd al zocht. 
Natuurlijk gebeurt het zelden of nooit, maar het tintelende gevoel dat het nù, voor één keer, wel raak zou kunnen zijn maakt elke beurs, elke boekenkraam of rommelmarkt een onweerstaanbaar jachtterrein.
En dan is het raak! Zoals hier, in de etalage van een klein boekhandeltje op zo’n zondoorstoofd pleintje van zo’n te rustig provincieplaatsje diep in La France Profonde. Zie ik het goed? Verrek! Dat is ‘m!

Deze prent “Dat is ‘m” verschijnt dus in een oplage van 150 stuks, precies gelijk aan het aantal kavels, bij elk kavel is voor de winnaar één prent  beschikbaar. Verder komt deze prent nergens in omloop

.Deze unieke veiling loopt af op zaterdag 16 november, ZIE DE CATAWIKI-SITE!