FRANKA MAGAZINE 22 KOMT UIT!

Eind oktober verschijnt Franka Magazine 22, mede ter ere van het 25e Franka Avontuur GRATIS GOUD dat op 3 november verschijnt. Op de weer dubbele cover neemt Franka in Amsterdam de pont over het IJ naar Filmmuseum EYE. En daar start het verhaal ook!

Weer nieuws en achtergronden! Waar woonde Henk Kuijpers een jaar lang op datzelfde IJ? Waar zien we daar wat van terug? Waarom maakt Henk Kuijpers een voltooide tekening tóch voor de tweede keer? Hoe zag die eerste er dan uit? En verder weer allerlei unieke illustraties, uitsluitend voor dit tijdschrift gemaakt.

Geen enkele andere tekenaar doet dit, het is dan ook puur voor de lol. Ik moet er wel tijd voor hebben, dus het verschijnt ongeregeld, maar een boekpremières probeer ik nooit te missen. Voor het geld hoef ik het ook niet toedoen: een nummer kost 5 euro, de porto moet naar twee euro per zending. Er zijn dan 22 nummers verschenen; alle 22 in één keer is dus 22x 5 plus 2 is 112 euro.

Abonnementen kunnen tot en  met nr 23, dan bekijk ik wel weer of ik de reeks voortzet. In principe graag, maar ik moet het overzichtelijk houden.

Voor de al verschenen Franka Magazines, zie de afdeling Franka Magazine op deze site.