De Blauwe Venus in herdruk!

In week 40 verschijnt het twaalfde Franka verhaal De Blauwe Venus in de langverwachte herdruk. Volledig opnieuw digitaal ingekleurd, met een nieuwe cover en met vier pagina’s die zo hertekend zijn dat het verhaal twee bladzijden langer is geworden. Bovendien verschijnt niet alleen de softcover maar ook een hardcover, met  een nieuw vignet op de achterzijde  en unieke schutbladen.

Om dat te vieren verschijnt er weer een bijzondere uitgave van de hardcover.

Donderdag 27 september, vanaf tien uur ’s morgens te bestellen bij Catawiki.

Op de  unieke  cover  staat een speciaal vignet. Daaromheen de zeer bijzondere stofomslag met een scene uit de Blauwe Venus: Franka op haar zojuist aangekochte Harley Davidson op het Leidseplein in Amsterdam. Een superbreed panorama waar ik echt trots op ben.

Gesigneerd, met een zwart wit prent van de Oberon kerstkaart  uit 1994.  Ook daarop Franka met haar motor in een stedelijk decor.

De uitvoering is identiek aan de vorige maand verschenen speciale uitgave van Gangsterfilm. Maar omdat die na een uur al  totaal uitverkocht was is nu de oplage verhoogd tot 250 exemplaren om meer verzamelaars een kans op dit uitzonderlijke

Boek te geven. Maar wees er ook nu snel bij! De prijs is weer 69,95 euro plus 6 euro porto in Nederland en 10 in  Europa.

Op donderdag 25 oktober volgt dan deel 13 De Dertiende Letter. Ook opnieuw gekleurd en zowel in soft- als hardcover. Ook nieuwe covers en in dit geval zelfs vier pagina’s langer. Een weer een bijzondere uitgave met een superbrede stofomslag, dan uiteraard ontleend aan Berlijn!