Catawiki versie De Dertiende Letter

Dit is het stofomslag van de ondertussen al bekende Catawiki versie van deze keer het dertiende Franka avontuur ‘De Dertiende Letter”. Een tekening om trots op te zijn.Franka en Laura in Berlijn op jacht naar Madame Maude en haar huurlingen.

Ook dit verhaal is omdat het totaal nieuw gekleurd moest worden  voorzien van nieuwe bladzijden die de kans boden om verhaallijnen die destijds moesten worden weggelaten nu wel volledig uit te tekenen. Een aantal logische plotlijnen (zoals waarom leent Franka geen geld van haar schatrijke vriendin Laura? of waarom voelt  Maude precies aan dat Laura op het terras zal verschijnen?) kan beantwoord worden. En persoonlijke scenes die wel zijn voorbereid maar niet uitgewerkt (zoals de flirt met de chaoot Salvo) kunnen nu volluitverteld worden. En hoe zat het met de schoten op die sloperij. Is de brave Hausfrau Emma dan toch een scherpschutter? Het verhaal telt  hierdoor vier pagina’s meer. Het geheel herziene  boek kreeg daarom ook een nieuwe cover. Vanaf precies 

Deze Catawiki versie is uitsluitend te koop als de dagaanbieding van Catawiki op donderdag 25 oktober. Vanaf tien uur ‘s morgens tot de volgende dag tien uur. Maar de twee voorgaande waren snel uitverkocht, dus wacht niet te lang.

De hardcover is gesigneerd. Oplage strikt 250 exemplaren. Gegarandeert door Henk Kuijpers zelf die dit project zelf uitgeeft. Uitsluitend niet genummmerd omdat dat te veel problemen geeft met onze verzamelaars van de Collector’s Edition die in een oplage van 475 eigen vaste nummmers kent. Prijs weer 69,95 euro.