Herdrukken 10 12 en 13

Het is zover. Met de drukker en de verspreiders zijn afspraken gemaakt over de herdrukken van 10, 12 en 13.

Deel 10 “Gangsterfilm” wordt begin september, in week 36, verspreid als softcover en als hardcover. Dan volgt 12 “De Blauwe Venus” vier weken later in week 40 en daarna in week 44 deel 13 “De Dertiende Letter”. Deze herdrukken zijn benut om de boeken volledig opnieuw te kleuren en om verhaallijnen verder uit te werken. Daarom bevatten ze meer pagina’s.

In deel 10 is nu ook het vierpaginaverhaal “De Nacht van Eerlijke Eddy” uit 1985 toegevoegd, dat destijds in 1991 met een speciaal getekende overlooppagina in het Veronica Blad aan “Gangsterfilm” is gekoppeld. Hiermee is de chronologie van de verhalen hersteld. Met de titelpagina van Eerlijke Eddy mee telt deel 10 nu zes platen meer.

Deel 12 “De blauwe Venus is in totaal twee pagina’s langer geworden en deel 13″De Dertiende Letter” telt zelfs vier platen meer.

Om aan te geven dat het hier volledig herziene uitgaven betreft hebben alle drie de boeken nieuwe covers, zowel de softcovers ( euro 8,95) als de hardcovers (euro 17,95). Die hardcovers verschijnen in de bekende uitvoering met speciaaal ontworpen schutbladen en een Frankavignet op de achterzijde.