GROTE FRANKA-VElLING OP CATAWIKI BEGINT OP 12 MEI!

Op Catawiki begint op vrijdag 12 mei een Grote Franka Veiling. In totaal 150 kavels, allemaal afkomstig uit het persoonlijk archief van HENK KUIJPERS.

Veel prachtige originelen: De dubbelcover van Franka Magazine 20 bijvoorbeeld of de extra pagina 37A uit De Tanden van de Draak, gemaakt voor het artboek GRAND ADVENTURE.
Klassieke tekeningen zoals plaat 4 van De Terugkeer van de Noorderzon, getekend in 1977. Nieuw werk zoals de dubbele kerstkaart voor 2017.
Verder Zeefdrukken, posters, boeken, drukwerk en veel opdracht-illustraties, dus eenmalige vrije tekeningen, vaak groot, uitgebreid en gekleurd!

Alternatieve oplossingen voor stripstroken, albumcovers, grote platen, alles met schetsen, inkleuringen enzovoorts. Zie de Catawikisite voor de items!

In alle prijsklassen, alles uit eigen archief, dus met de mogelijkheid overal veel achtergrondmateriaal bij te leveren. 
HEBBES special!
Er zijn 150 kavels en de winnaar van elk kavel krijgt gratis de speciaal voor deze veiling getekende bonusplaat HEBBES (zie hierboven).
Na de eerdere prenten in deze serie die een klassieke veilingzaal, een rommelige rommelmarkt en een Amerikaanse yardsale tot decor hadden nu scoren op de gracht, op het terras van Café De Gracht!… Een warme zomeravond, de ondergaande zon verdeelt de stad al in gouden banen en donkere schaduwen.
Geroezemoes op de terrassen, glasgetinkel en gelach… maar je volgt het niet zo… je volgt even de veiling… van dat ene item!
En dan de ontlading! HEBBES! Elke verzamelaar kent dat gevoel… je hebt het… die half ongelovige verassing als je plotseling iets onbereikbaars toch in handen hebt!

Deze prent verschijnt in een oplage die precies gelijk is aan het aantal kavels, bij elke kavel is er voor de winnaar  één prent beschikbaar.
Deze unieke veiling loopt tot zaterdag avond 20 mei 2017.