GRAND ADVENTURE  III VERSCHIJNT IN BREDA!

Op het stripfestival in Breda verschijnt op zaterdag 15 oktober het nieuwe artboek GRAND ADVENTURE III. Onderwerp van dit deel is AMSTERDAM, al sinds het begin het basis-decor van heel veel Franka-verhalen. Drie jaar na de Breda-beurs van 2019 kom ik voor het eerst weer naar een beurs! Het kan weer. En daar verschijnt dan eindelijk  het al voor 2020 geplande GRAND ADVENTURE III, het derde deel van de succesvolle reeks artboeken met grote Franka-tekeningen. (Deel I kwam uit in 2016, deel II in  2017. Ik hoop dat deel IV AUTO’S korter op zich moet laten wachten.)

Het is bekend dat ik graag groot teken, lekker ver uitgewerkte platen met veel decor en detail. Sinds 1974 zijn er dan ook honderden grote platen gemaakt, ik vond altijd wel een aanleiding of excuus om iets ruims op te zetten: zeefdrukken, prenten, dubbele covers, drie-dubbele covers, posters, affiches, schilderijen, de Mega-edities of illustraties. Die worden nu gebundeld in een reeks artboeken, waarvan dit deel 3 dus gewijd is aan Amsterdam.

Natuurlijk is het zelf ook weer  groot: weer 35 bij 26 cm,  en natuurlijk heeft het ook weer een doorlopende twee pagina’s brede omslag. Uiteraard ook weer grafische extra’s. Uitklapplaten, dubbele uitklapplaten, en geheel nieuw uniek tekenwerk: een extra pagina 6a van Succes Verzekerd met een prachtig stadsgezicht  op Americain Hotel en De Stadsschouwburg vanaf de Leidsebrug. En voor wie dat niet meteen voor zich ziet, wordt een een unieke stadsplattegrond van Amsterdam bijgeleverd. CITYMAP, YOUR FREE COPY, courtisy of FRANKA ART INVESTIGATION AGENCY.

Kortom, weer 60 bladzijden niet te missen tekenwerk. Prijs  euro 79,95 ,net als deel I en deel II (die nog leverbaar zijn, al is het niet onbeperkt) Gesigneerd, niet genummerd.

Zoals gezegd verschijnt het boek dus in Breda, op zaterdag 15 oktober. Het is daar te koop in onze stand beneden in de foyer, gewoon rechtdoor na binnenkomst, niet te missen. De hele zaterdag aanwezig maar, let op, zondag 16 oktober zijn we tot 15 uur aanwezig, dus om drie uur gaan we weg.

Bestellen

De prijs van GRAND ADVENTURE III is euro 79,95. Het boek is ook hier te koop op www.franka.nl in de webshop. Die gebaseerd is op Mollie. De prijs is dan 7 euro porto hoger, dus 79,95 + 7 = euro 86,95. We gaan de week na de beurs versturen , dus vanaf maandag 17 oktober. Uiteraard kan bestellen en betalen ook via henk@franka.nl, zie hieronder.

In het buitenland kunt u bestellen  henk@franka.nl en betalen kan dan op NL84SNSB 0902721968 BIC SNSBNL2A. In dat geval dan ook tien euro porto overmaken dus  de prijs is dan 79,95 + 10 = euro 89,95.

Voor opmerkingen vragen etc. eventueel ook henk@franka.nl